Produse noi

Body aniversar 1 an Baby Boss
  • Produs nou

Body aniversar 1 an Baby Boss

Pret 60,00 Lei

Body copil 1 an, absolut adorabil, personalizat cu ocazia celebrării frumoasei vârste de 1 an. Cu mâneci lungi și o atingere delicată, acest body este un cadou minunat pentru micuțul dvs. Încântați-vă de fiecare detaliu care sărbătorește acest moment special în viața copilului dumneavoastră.

Realizat dintr-un material moale și confortabil, acest body este conceput pentru a oferi confortul optim al micuțului în timpul întregii zile. Personalizarea specială adaugă o notă unică și memorabilă, transformându-l într-o piesă de vestimentație cu adevărat deosebită.

Fiecare cusătură este atent lucrată pentru a asigura durabilitatea și calitatea pe termen lung, fără a compromite confortul. Designul cu maneci lungi oferă protecție împotriva vântului și frigului, menținându-l pe micuțul dumneavoastră confortabil și călduros în orice moment al zilei.

Indiferent dacă îl dăruiți sau îl achiziționați pentru propriul dvs. copil, acest body personalizat este cu siguranță un element esențial al garderobei, care va fi apreciat și iubit în mod special de către întreaga familie.

Faceți ca ziua de naștere de 1 an a micuțului dvs. să fie de neuitat cu acest body personalizat!